Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2007

Δε γίνονται λέμε....


Τα μάθατε; Αν δεν τα μάθατε, θα σας τα πω εγώ. Καθίστε πρώτα. Όταν το άκουσα δεν πίστευα τα αυτάκια μου. Λέω δεν είναι δυνατόν, αποκλείεται, ε, δε γίνονται αυτά. Κι όμως γίνονται..... Πιάσανε λέει κάποιον 47χρονο στην Έδεσσα, ο οποίος ασελγούσε σε 13χρονα. Και σαν να μην έφτανε αυτό πλήρωνε και τους γονείς για να μην μιλήσουν. Ολόκληρο σπίτι έβγαλαν απ'αυτά που τους έδινε.

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω, απ'αυτόν ή από τους γονείς. Ποιους γονείς δηλαδή, αν είναι αυτοί γονείς τύφλα να'χει ο Ηρώδης.

Κάτι τέτοιες ώρες θα'θελα να ισχύει η θανατική ποινή, που και πάλι λίγο θα ήταν, ελαφρυντικό θα ήταν. Το καλύτερο θα ήταν να τον κλείσουν μέσα μαζί με τους γονείς, εννοείτε, και να τους κάνουν ότι έκαναν αυτοί σε αυτά τα αγγελούδια. Να τους φτάσουν στο σημείο να θέλουν ν'αυτοκτονίσουν, να μη θέλουν την ίδια τους τη ζωή. Και να το κάνουν στο τέλος να ησυχάσουμε, να απαλλαχτούμε από τέτοιες ζωές.

Και καλά αυτός ο ανώμαλος.........τι καλά δηλαδή, αλλά λέμε τώρα......οι γονείς πως το δέχονταν;;;: ε;;; Δε πάμε καθόλου καλά, εδώ λίγο πυρετό σηκώνει το παιδί σου και τρέμεις, όχι να σου το...... και εσύ να το ξέρεις, και να μην κάνεις τίποτα.

Ε, δε γίνονται αυτά
λέμε, δεν το χωράει το μυαλό μου. Δε γίνονται σας λέω, όχι στον δικό μου κόσμο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαζί το ακούσαμε στο ραδιόφωνο και κοντέψαμε να καραφλιάσουμε!!!!!Μόνο σε κάτι διεστραμμένα μυαλά μπορούν να υπάρχουν τέτοιες ιδέες και πόσω μάλλον να τις υλοποιούν κιόλας!!!!ΦΡΙΚΗ!!!!Το παιδί σου,το σπλάχνο σου,τον κόσμο σου όλο,το προστατεύεις όπως μπορείς,δεν το παραδίδεις ο ίδιος στον εφιάλτη του!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!
...Τι σκατά άνθρωποι είμαστε,ούτε τα ζώα δεν κάνουν έτσι........

allmylife είπε...

δεν γίνονται στον δικό σου κόσμο!

και για να αλλάξει ο άλλος ή να ισορροπήσει κάπως, ξέρω 3 κούκλες και άλλη μία που γνώρισα την Πρωτοχρονιά, 4, που οφείλουν να γίνουν μαμάδες...


Υπέροχα προηγούμενα ποστ :)

skarthali είπε...

k paei ston diao-- pou autos o «anthropos» biaze ta paidia... K paei episis to gegonos oti oi goneis to ixeran k den antedrasan... Alla re mal@k@, pairneis lefta gia ton biasmo tou paidiou sou? Mipos eipes k «euxaristo»? pragmatika axizoun se olous ta pio frikta basanistiria, na min paithanoun amesos, na ipoferoun opos ipeferan oi psixes k ta somata ton paidion.

sigxistika proi-proi. sixtir pia. k kathesai k skeftesai meta an kano ego paidia se TI kosmo tha ta fero? na blepoun olo tetoia peristatika na simbainoun giro tous? H na ta exeis kleismena se 4 toixous gia na ta prostateueis? H na trexeis apo piso tous oli tin ora gia na ta prosexeis xoris auta na exoun kapoia eleutheria? Eimai se trilimma.

Σταυρούλα είπε...

Πες τα, παιδί μου πες τα. Όταν τ΄άκουσα ήθελα να τους βουτήξω απ΄το λαιμό να τους πνίξω, καθαρματα, που λέγονται γονείς, τα τέρατα αυτά! Γμτ Θε μου, που δίνεις παιδιά;;;;;;;;;;;

stefy είπε...

Ζωή: Μα είμαστε σοβαροί; Ούτε να το σκέφτονται δε πρέπει, όχι να το συζητάμε κιόλας.

allmylife: Μείνε ήσυχη, θα τον ισορροπήσουμε. Ευχαριστώ και πάλι.

skar: Έλα μου ντε, μήπως τον κέρασαν και καφέ για την εξυπηρέτηση που τους έκανε;; Έλεος

renata: Και εγώ το ίδιο ένιωσα, αχ και να τον είχαμε μπροστά μας....
Μακάρι να έβλεπε που τα δίνει...θα ήταν πολύ λιγότερα τα δυστυχισμένα.