Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007

Ε, τι....

Σίγα μη δε συνέβαινε κάτι, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Όταν χαλάει κάτι μέσα στο σπίτι είναι πάντα στο δωμάτιο μου. Είμαι και λίγο γκαντέμης, αλλά πάνω απ'όλα είμαι προσεκτική.... επειδή δηλαδή πάταγα πάνω στο καλοριφέρ για να ανέβω στο κρεβάτι μου αυτό έπρεπε να χαλάσει;; Αν είναι δυνάτον, ψεύτικα τα φτιάχνουν όλα στις μέρες μας, πάει τελείωσε. Και δε με πείραξε που χάλασε, σκασίλα μου, θα φωνάζαμε τον υδραυλικό και θα μας το άλλαζε, ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Γιατί δεν τον φωνάζετε θα μου πείτε, μα τον φωνάξαμε!! Εδώ είναι που μπαίνει το timing στη μέση, ο καλός αυτός κυριούλης φεύγει ταξίδι και θα γυρίσει μετά από πέντε μέρες. Όλα τα πράγματα λοιπόν, που ήταν μπροστά από το καλοριφέρ έχουν μεταφερθεί χύμα μέσα στο δωμάτιο και τη θέση τους έχουν πάρει δύο ταψιά. Θα με ρωτήσετε τι τα θέλετε τα ταψιά, ξέχασα να σας πω ότι το καλοριφέρ στάζει όλη την ώρα, οπότε κάπου πρέπει να πηγαίνει το νερό και κάποιος πρέπει να τα προσέχει και να τα αδειάζει. Και όλα αυτά για τις επόμενες πέντε μέρες, πλάκα δεν έχει;; Άσε που δεν γίνεται να φωνάξουμε κάποιον άλλον γιατί αυτός είναι της πολυκατοικίας και ξέρει τα κόπλα, πως να αδειάσει δηλαδή το νερό απ'όλους τους ορόφους, που είναι οι διακόπτες και άλλα τέτοια μυστικά που κρατάνε ασφαλή και σώα τη πολυκατοικία μας.

Τώρα άρχισα άλλα ακροβατικά, πατάω στη πλάτη μιας καρέκλας για να ανέβω στο κρεβάτι μου (τη σκάλα την έσπασα το πρώτο μήνα και φοβάμαι πως αν φτιάξω άλλη θα έχει τη ίδια τύχη).

Σας αφήνω τώρα πάω να αδειάσω κανένα ταψί...... ε, ρε γλέντια!!


Α, η πετσετούλα είναι για να μην ακούγεται το σπλιτς σπλατς.

10 σχόλια:

allmylife είπε...

στην πλάτη μιάς καρέκλας;
στην πλάτη;;;;;;;;

πρόσεχε κουνελάκι!!!

(ωραία χρωματάκια!)

stefy είπε...

Προσέχω τι να κάνω πια. Ευχαριστώ, το'ξερα πως θα τα πρόσεχες!!

Σταυρούλα είπε...

Ατυχία, βρε μικρούλα μου. Κι αυτό το τσικ τσικ της σταγόνας πρέπει να ΄ναι πολύ σπαστικό! Φιλιάά

liodara είπε...

Βρε τι έπαθες κι εσύ....!Κοίτα μόνο αυτά τα ταψιά μην τα χρησιμοποιήσεις για πίτες και τέοια μετά.....!Δε θα θελα......!

Αλεπού είπε...

Άντε, περαστικά στο καλοριφέρ εύχομαι. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά τώρα που κάνει λίγο περισσότερο κρύο, η λειτουργία του κρίνεται απαραίτητη!

stefy είπε...

renata: Ατυχία, δε λες τίποτα, αλλά θα περάσει.

liodara: Μάλλον θα το πετάξω όταν λείπει η μαμά, γιατί αλλιώς....

alepou: Αν δε χάλαγε τώρα που κάνει κρύο, πότε θα χάλαγε;; Ευχαριστώ πάντως.

Φιλάκια σε όλες!!

Goudaki! είπε...

Μπράβο αγαπημένη φιλενάδα...τελικά το αποτελείωσες το καλοριφερ! Όταν το είχα εγώ αυτό το κρεβάτι τίποτα δεν είχε χαλάσει μέσα στο δωμάτιο! Τώρα πως εσυ κατάφερες να ξεπαστρέψεις σκάλα και καλοριφέρ δεν ξέρω!!! Πρόσεχε την καρέκλα τουλάχιστον γιατί στο τέλος βλέπω το μόνο έπιπλο στο δωμάτιο σου να είναι το κρεβάτι και μετά θα πρέπει να μάθεις να ανεβαίνεις όπως ο Αντ.!!! Φιλάκια πολλά!

stefy είπε...

Το κατάφερα δε λες τίποτα, το πολύ πολύ να μετακομίσω στο σαλόνι!! Σαν τον Α. δε μπορώ να ανέβω. Φιλάκια!!

skarthali είπε...

xaxaaaaa!! poli gelasa!

elpizo na min ertheis kamia mera na koimitheis spiti!!!


filakia!

Ανώνυμος είπε...

The belt works to tighten your muscle tissues by contracting them, and then relaxing
them, and then repeating the motion, and it targets all the muscles in your abdominal section.


my webpage: www.Marsvenusatwork.Com